Вход
Количката е празна
Търси

Доставка

Закупените стоки от онлайн магазина за AdeleBags.com се доставят от куриерска фирма Еконт Експрес на адреса, който е попълнен от купувача при изпращането на заявката с опция преглед и тест.

Стоките се доставят на посочения адрес и транспортните разходи се заплащат от клиента, като сумата зависи от теглото и стойността на наложения платеж.

Доставката се извършва в срок от 24ч. до 48ч. часа след извършване и потвърждаване на поръчката, с изключение на празничните и почивни дни.  Заявки приети след 15.00ч., се обработват на другия ден!

За информация: Цената на обикновена доставка до офис на Еконт е на стойност между 5,20лв. и 5,80лв., а цената на доставката до избран от Вас адрес е на стойност приблизително 7-9лв. ПРИ ПРАТКИ С ПО-ГОЛЯМ ОБЕМ И ТЕГЛО ДОСТАВКАТА СЕ ОСКЪПЯВА.

 

Плащане

Клиентите на онлайн магазин AdeleBags.com могат да заплатят закупените продукти с наложен платеж, след преглед и тест на закупените стоки.

На всички наши клиенти пожелаваме ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ от онлайн магазина за ДАМСКИ ЧАНТИ, МЪЖКИ ЧАНТИ, ПОРТФЕЙЛИ И ПОРТМОНЕТА AdeleBags.com!

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
AdeleBags.com

Adelebags.com е онлайн магазин за чанти, раници, портфейли, куфари, сакове и пътни чанти

Предлагаме качествени модели мъжки и дамски чанти, портфейли и портмонета, дамски и ученически раници. При нас ще откриете богат асортимент от куфари, сакове и плажни чанти.

Вход

регистрация

<
Real time web analytics, Heat map tracking