Вход
Количката е празна
Търси

Условия при пазаруване в онлайн магазин за мъжки и дамски чанти, бизнес чанти, раници, куфари портфейли и портмонета AdeleBags.com

I. Общи условия

  AdeleBags.com е уеб сайт за електронна търговия с мъжки и дамски чанти, бизнес чанти, раници, куфари, портфейли и портмонета.


• Публикуването на този сайт е публична покана за сключването на търговска сделка за покупка на артикули online от AdeleBags.com

• AdeleBags.com има право да променя цените на предлаганите стоки по собствена преценка, без предварително уведомяване. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаната стока. Съобщението за намаление на цените става с поставяне на новата цена под старата, като последната е задраскана.

• При липса на складова наличност от заявената стока AdeleBags.com , в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка, уведомява Клиента за изчерпването и чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефон.

• При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката AdeleBags.com не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

• Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от AdeleBags.com на заявлението за покупка попълнено правилно от Клиента В процеса на поръчка.

• AdeleBags.com се задължава след получаване на заявление от Клиента, да му достави желаната стока или да информира Клиента за др. обстоятелства, относно заявката му.

• AdeleBags.com не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълни данни в направена поръчка.

• AdeleBags.com не гарантира пълно съответствие на представените на сайта артикули и тези, налични в магазинната мрежа.

• AdeleBags.com не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация. Възможни са корекции на цените в магазините, както и промяна в дизайна на продуктите.

• Публикуваната на сайта информация за размери и съответствия трябва да се тълкува като ориентировъчна. AdeleBags.com допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност.

• Всички обявени цени са в български левове с включен ДДС.

II. Права и задължения на страните

1. AdeleBags.com се задължава:

• да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 4 работни дни;

• да достави в срока указан в информацията за доставка и плащане на стоки заявената за покупка стока;

• преди да бъде изпратен всеки артикул се проверява за техническа изправност (ако това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката);

• гарантира, че всички продукти са фабрично нови (неупотребявани!) и запечатани от производителя, освен в случаите, в които противното изрично е упоменато при представянето на стоката в сайта.

2. Клиентът се задължава:

• да посочи трите си имена, точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес;

• да плати цената на стоката според условията описани в информацията за доставка и плащане на стоки;

• да заплати разходите по доставката според условията описани в информацията за доставка и плащане на стоки;

• да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка, в срока, оказан в информацията за доставка и плащане на стоки. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида и транспорта за доставка.

При предаване на стоката, Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети AdeleBags.com за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, AdeleBags.com се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

• доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

• цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.

• при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по имейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 14 дни.

Право на отказ и връщане на стоката

Като клиент, който ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана; цялостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките Вие ще получите парите си обратно на следващия ден, след като върнатите стоки бъдат получени. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас. 

ВРЪЩАНЕТО НА СТОКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД, ТЕСТ И КАСОВАТА БЕЛЕЖКА!

 

III. Лични данни

Декларация за поверителност

Актуализирана на 22 Май 2018, за да включи изискванията на Общия регламент за защита на данните (ОРЗД)

Декларацията за поверителност има за цел да Ви информира какви ваши лични данни събираме в сайта на AdeleBags.com, как ги използваме и как се грижим за тази информация.

Настоящата политика за поверителност се отнася за информация, която събираме, когато:

- се регистрирате в нашите сайтове,

- когато осъществявате достъп до нашите сайтове, мобилни приложения или използвате същите,

- когато разговаряте с нашите служители или когато си взаимодействате с нас по друг начин.

Запазваме правото си периодично да изменяме настоящата политика за поверителност, като публикуваме актуализирана версия на нашия сайт.

За да можете да използвате нашите услуги, Вие трябва да приемете всички условия в настоящата политика за поверителност.

Това е важно за Вас и се надяваме, че ще отделите минутка - две за да прочетете този документ.

Вашата поверителност е важна за нас и ние поемаме отговорност за всички лични данни, които ни предоставяте или които получаваме.

 

1. Какви лични данни събираме, съхраняваме и с каква цел.

1.1 За целите на електронната търговия ние събираме и съхраняваме следните лични данни:

Имейл, Име, Фамилия, Телефон, Адреси за доставка (Улица, Пощенски код, Град, Държава, Област), Предпочитания за продуктите, които предлагаме като размер, цвят и др.

1.2 За фирмите, с които работим събираме и съхраняваме:

Име на фирмата, ЕИК, Адрес на регистрация на фирмата, както и информация за търговски обекти.

1.3 Можем да използваме събраните от Вас данни, за да Ви изпращаме съобщения по повод новини, както и да Ви информираме за всички промоции, стимули и намаления, които предлагаме, освен ако не изберете да се откажете от такива съобщения от линка за отписване от абонамент в нашето съобщение или от менюто "Вашите абонаменти" след вход в сайта.

1.4 Може също така да използваме събраната за Вас чрез „бисквитки“ и пикселни маркери информация, за да проследяваме и анализираме Вашето поведение при използване на нашите услуги, както и всички действия, имащи отношение към промоциите, стимулите и намаленията във връзка с нашите услуги.

 

2. Как използваме вашата лична информация.

2.1 Може да споделяме събраната за Вас информация с всеки член на нашата корпоративна група.

2.2 До степента, която е необходимо, може да разкриваме Ваша информация на трети страни като куриерски фирми с цел получаване на вашите поръчки.

2.3 Може да разкриваме събраната за Вас информация на трети страни във връзка със сливания, продажба на фирмени дялове или активи, финансиране, придобиване, ликвидационна разпродажба, ликвидация на цялата търговска дейност или на част от нея.

2.4 Може да разкриваме събраната за Вас информация:

- ако разкриването е необходимо за спазване на приложимото законодателство или разпоредби;

- за целите на данъчната политика; 

- за да защитаваме сигурността и целостта на нашите услуги;

- за да защитаваме своите права.

2.5 Във всички случаи ние винаги ще се грижим Вашата информация да бъде обработвана единствено във връзка с услугите и в съответствие с настоящата политика за поверителност и приложимото законодателство за защита на данните.

 

3 Сигурност на данните

3.1 Наш ангажимент е да се грижим за сигурността на събраната за Вас информация. Ние предприемаме разумни мерки, включващи административни, технически и физически процедури, за да защитаваме Вашата информация от загуба, кражба, злоупотреба, неоторизиран достъп, разкриване, промяна и унищожаване.

Когато влезете във нашите сайтове, цялата комуникация в Интернет се защитава посредством Secure Socket Layer (SSL) технология със 128-битово криптиране с висока степен на сигурност.

3.2 Тази висока степен на сигурност може да бъде ефективна само ако Вие самите прилагате определени практики за сигурност, включително никога и с никого да не споделяте данните си за вход в нашите сайтове.

Ако смятате, че данните Ви за вход са станали чуждо достояние, можете по всяко време да промените своята парола през нашия сайт или през мобилното ни приложение, но трябва и незабавно да се свържете с нашия екип по поддръжката.

3.3 Прехвърлянето на информация посредством Интернет не е напълно сигурно. Следователно ние не можем да гарантираме сигурността на Вашата информация, докато тя се прехвърля към нас. Всяко такова прехвърляне се извършва на Ваш собствен риск. След като получим Вашата информация, ние прилагаме строги процедури и структури за сигурност, за да предотвратим не оторизиран достъп.

 

4 Запазване на данните

4.1 По закон сме задължени да съхраняваме определени записи на събраната за Вас информация, свързани с вашите поръчки, за период не по-малък от пет (5) години, независимо от това дали сте изтрили вашия профил в нашите сайтове.

 

5 Право за достъп до вашите лични данни и тяхното заличаване

5.1 Промяна на вашите лични данни като следвате следните стъпки:

5.1.1. Разрешете "бисквитките" за да можете да влезете в сайта с вашето име и парола.

5.1.2. След вход в сайта натиснете върху "Вашия профил", горе в дясно.

5.1.3. За промяна или изтриване на вашите адреси за доставка, изберете "Вашият профил" » "Адреси за доставка и фактура". За промяна на адреса натиснете върху  , а изтриване върху

5.1.4. За промяна на вашите данни от профила Ви в нашите сайтове натиснете върху "Вашият профил", горе в дясно и изберете » "Клиентски профил"

5.1.5. Тук може да промените вашите данни - Име, Потребителско име, Парола и Имейл. Обърнете внимание, че преди да изпратите формуляра, трябва да приемете настоящата Декларация за поверителност

5.1.6. Натиснете бутона "Изпрати"

 

5.2 Вие имате право и можете да изтриете на профила си в нашите сайтове по всяко време като следвате следните стъпки или заявите това по електронната поща на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

5.2.1. Разрешете "бисквитките" за да можете да влезете в сайта с вашето име и парола.

5.2.2. След вход в сайта натиснете върху "Вашия профил", горе в дясно.

5.2.3. Изберете "Вашият профил" » "Клиентски профил"

5.2.4. Натиснете бутона "Изтрийте профила" и потвърдите действието.

 

6 „Бисквитки“ и пикселни маркери

6.1 Ние използваме „бисквитки“ и пикселни маркери в нашите уеб сайтове.

6.2 "Бисквитките" (cookies) са малки файлове, които се съхраняват временно на вашия твърд диск и позволяват на сайта ни да разпознае компютъра ви следващия път, когато посетите Интернет страницата на електронният ни магазин.

6.3 Пикселните маркери са миниатюрни изображения или друг код за уеб-програмиране, който може да бъде включен в сайта и в съобщенията, които Ви изпращаме по имейл.

6.4 Можем да използваме „бисквитки“ и пикселни маркери за следните цели:

- за да персонализираме нашите услуги лично към Вас и да ги пригодим към Вашите нужди въз основа на Вашите предпочитания;

- за да направим работата на нашите сайтове и приложения по-ефективна;

- за да проследяваме трафика към сайта и използването на приложенията за статистически цели и за да научаваме кои страници или функции потребителите намират за полезни и кои не;

- за да Ви разпознаваме, когато влизате във Вашия профил и за да Ви помагаме, когато си забравите паролата.

6.4 „Бисквитките“ или пикселните маркери никога не предоставят възможност за достъп до друга информация за Вас на Вашия компютър, мобилно устройство или друго устройство, с изключение на информацията, която Вие сте решили да споделяте с нас.

6.5 Някои „бисквитки“ може да не са свързани с нашите сайтове. Когато на нашия сайт посетите страница с вградено съдържание, например от YouTube или Facebook, на Вашия компютър може да бъдат записани „бисквитки“ от тези сайтове. Ние нямаме контрол над разпространението на такива „бисквитки“ от трети страни. За повече информация относно тези „бисквитки“ и техните политики за поверителност трябва да посетите сайтовете на тези трети страни.

6.7 Доставчици трети страни, включително Google и Facebbok, използват "бисквитки", за да показват реклами въз основа на предишните посещения на потребителите ни въз основа на посещенията им на нашите и/или на други сайтове в Интернет.

6.8 С натискането на бутона "Разрешавам" Вие се съгласявате да приемате бисквитки от нашият сайт.

6.9 В случай, че не желаете да приемате бисквитки натиснете бутона "Отказвам".

6.10 Вашето желание да използвате бисквитките, може да бъде променено от "правила за бисквитки" по всяко време.

6.11 Информация за това как можете да контролирате "бисквитките" на Вашия компютър, мобилно устройство или друго устройство е достъпна на www.aboutcookies.org.

 

7 Връзки към други сайтове

7.1 Ако се избрали метод на плащане с карта, то вие ще бъдете пренасочен към съответния портал за приемане на вашето плащане ( PayPal, ePayBG или други за които имате опция за избор), имайте предвид че те имат собствена Политика за поверителност, с която трябва да се запознаете преди да предоставите вашите лични данни.

7.2 Ако сте последвали връзка от нашите сайтове към сайтове на трети страни, които не са наша собственост , имайте предвид че те имат собствена Политика за поверителност, с която трябва да се запознаете преди да предоставите вашите лични данни. Ние не носим отговорност за това.

8 Оттегляне и не приемане на тази Декларация за поверителност

8.1 В случай, че не сте съгласни с тази Декларация за поверителност, ние сме длъжни да прекратим взаимоотношенията между Вас и AdeleBags.com, и вашите лични данни ще бъдат изтрити.IV. Разкриване на информацията

• AdeleBags.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

• е получил изричното писмено съгласие на Клиента;

• информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация;

• AdeleBags.com е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

V. Отговорност

• AdeleBags.com не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които AdeleBags.com не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., но не само, случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на AdeleBags.com.

VI. Арбитраж

Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, породени от договора между страните или отнасящи се до него, включително спорове, породени или отнасящи се до неговото тълкуване, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд съобразно българското законодателство.

IX. Допълнителни условия:

1. AdeleBags.com не носи отговорност при повреда на стоката, вследствие форсмажорни обстоятелства. Моля да използвате сайта само при условие, че приемате условията!

AdeleBags.com всекидневно се стреми да подобрява качеството на обслужване и основна цел и задача е клиентите да бъдат доволни и отново да ползват магазина!

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
AdeleBags.com

Adelebags.com е онлайн магазин за чанти, раници, портфейли, куфари, сакове и пътни чанти

Предлагаме качествени модели мъжки и дамски чанти, портфейли и портмонета, дамски и ученически раници. При нас ще откриете богат асортимент от куфари, сакове и плажни чанти.

Вход

регистрация

<
Real time web analytics, Heat map tracking