Вход
Количката е празна
Търси

МЪЖКИ ЧАНТИ 

Мъжката чанта се превръща във все по-нужен аксесоар за съвременния мъж. Всекидневната мъжка чанта трябва да може да събере телефон, ключове, портфейл и лични документи, да е с много отделения и допълнителни джобчета. Късата и дълга дръжката трябва да са плътни и здрави, а катарамите или магнитното закопчаване сигурни.

В онлайн магазин adelebags.com ви предлагаме огромно разнообразие от супер модели мъжки чанти от естествена и еко кожа, от плат или брезент с топ качество. Разполагаме с много всекидневни, спортно-елегантни, луксозни и бизнес чанти. 

Мъжки чанти

Макар чантите да бяха считани за принадлежност, която се носи основно от жени, през последните години настъпи коренна промяна в това схващане. Понастоящем мъжките чанти като продуктова категория набират все по-голяма и по-голяма популярност. Оказва се, че подобни артикули са не по-малко необходими на мъжете във връзка с гарантирането на удобство, комфорт и стил в ежедневието. В следващите редове ще научите кои са основните функции на мъжката чанта и как да бъде избрана най-подходящата такава. В допълнение, ще ви разкажем малко повече за преимуществата на платформата luxzona.com, когато става въпрос за пазаруване на мъжки чанти.

Защо са нужни мъжките чанти?

Мъжки чанти 1
Мъжки чанти - Бизнес етикет

Две са основните направления, по отношение на които мъжките чанти носят предимства на по-силния пол. И тези направления са практичност и стил. От една страна мъжките чанти служат за пренасяне на различни документи и принадлежности, а от друга – като допълващ елемент към облеклото и визията на мъжа в различни ситуации. Ето какво трябва да знаете за така изведените функции на мъжките чанти:
- практичност – в ежедневието на всеки мъж се налага постоянното пренасяне на различни принадлежности. В това число документи и други неща за офиса, лични вещи и т.н. И липсата на мъжка чанта може да направи въпросното пренасяне доста по-неудобно и неприятно. Вероятно добре знаете какво имаме предвид, ако сте били принудени да пълните джобовете си с най-различни вещи и принадлежности или пък да носите важни офис документи в ръката. Закупуването на подходящата мъжка чанта ще ви спести подобни ситуации. В нея можете да слагате абсолютно всичко – от неща за дома до офис вещи и лични принадлежности като парфюм, бутилка с вода и др.
- стил – съвсем не са за подценяване и преимуществата, които носи мъжката чанта по отношение на вашия стил и цялостен външен вид. В зависимост от своя тип и дизайн, мъжките чанти биха могли да ви помогнат да се представите по най-добрия начин в разнообразни обстановки и ситуации. От бизнес срещи до обществени събития или просто излизания на ресторант с приятели.

Как да изберете подходящата мъжка чанта?

Мъжки чанти 2
Мъжки чанти - Подходящи за работа

С всяка изминала година типовете и моделите мъжки чанти, предлагани на пазара, се увеличават още повече. Наличието на подобно разнообразие несъмнено е положително явление, но понякога то може и да обърка самия потребител. За да ви помогнем максимално в избора на най-подходящата за вашите нужди и предпочитания мъжка чанта, в следващите редове ще изведем основните фактори, които трябва да вземете предвид по време на този процес.
- размери – размерите на мъжката чанта са много важен фактор и при всички случаи трябва да бъдат съобразени с нейните цели и приложения. Какво точно имаме предвид? Ако смятате да носите в мъжката чанта само и единствено дребни принадлежности като ключове за дома, портфейл, лична карта и т.н., и по-малките размери ще ви свършат работа. В случай обаче, че ежедневно ви се налага да пренасяте най-различни документи, офис консумативи или лични вещи, ви препоръчваме да заложите на достатъчно голяма като обем мъжка чанта. Мъжка чанта, която ще ви позволи да сложите всички изброени неща в нея и да забравите за притесненията си относно пренасянето им.
- брой прегради – по принцип ако ви се налага да носите множество разнообразни вещи в своята мъжка чанта, би било хубаво да се спрете на такава с по-голям брой прегради. Така ще можете в едната преграда да сложите например личната си карта и останалите документи за идентификация, във втората – своя портфейл или парични средства, в третата – най-важните документи и материали за офиса, и т.н. Подобно разпределение носи не само повече подреденост, но и по-висока степен на сигурност за личните ви вещи.
- цвят и дизайн – няма как да не се обърне внимание на цвета и дизайна, когато става въпрос за мъжка чанта. Препоръчваме ви по отношение на този аспект да съобразите мъжката чанта изцяло със своите вкусове, предпочитания и разбирания за стил и елегантност. Разбира се, не забравяйте първо да прегледате отново гардероба си и по-специално дрехите, които носите в работното ежедневие, през уикенда, на специални мероприятия. Все пак мъжката чанта трябва да е съчетана по възможно най-добрия начин с вашето облекло, за да се получи желаният естетически ефект, нали така?
- материал – един от най-големите въпроси във връзка с материала е дали да се заложи на мъжка чанта с естествена кожа или пък на такава, направена от еко кожа. Няма съмнение, че качеството на естествената кожа е по-високо. Истината обаче е, че мъжките чанти с еко кожа са много по-търсени и популярни сред съвременните потребители. Причините за това са, че се предлагат на значително по-ниски цени и в същото време изискват по-малко грижи по отношение запазване здравината на кожата.

Кои са преимуществата на пазаруването на мъжки чанти от luxzona.eu?

Мъжки чанти 3
Мъжки чанти - практични

Екипът на luxzona.eu ще ви предостави редица преимущества, правещи процеса по пазаруване на мъжки чанти по-ефективен и изгоден за вас. Започвайки от богатата и разнообразна продуктова гама от мъжки чанти, налична в онлайн магазина ни, и стигайки до редовните промоции и намаления в цените на отделните артикули. Вижте повече информация за споменатите дотук преимущества на пазаруването от luxzona.eu:
Богата продуктова гама – в luxzona.eu ще намерите една наистина богата и разнообразна гама от мъжки чанти. В това число луксозни мъжки чанти, както и такива, предназначени за ежедневието или пък конкретно за бизнес средата. Наличните в luxzona.eu модели мъжки чанти се предлагат в множество размери, цветове и дизайни, така че да имате възможност да изберете точно артикула, отговарящ най-добре на вашите вкусове и предпочитания.
Редовни промоции и намаления - практика на екипа на luxzona.eu е непрекъснато да прави специални промоции и намаления в цените на отделни артикули в онлайн магазина (включително и артикулите от категория „Мъжки чанти“). Което ви позволява да закупите мъжки чанти от най-високо качество и престижни марки на изключително конкурентни и изгодни за вас цени.
Актуалност - всяка седмица екипът на luxzona.eu прави ново зареждане на мъжки чанти и други артикули. В този смисъл можете да бъдете напълно сигурни, че моделите мъжки чанти, които ще видите в онлайн магазина ни, са наистина най-актуалните и търсени такива на пазара.
Заложете на luxzona.eu и се сдобийте с мъжки чанти от най-високо качество на максимално изгодни цени!

Защо са нужни мъжките чанти
Как да изберете подходящата мъжка чанта
Кои са преимуществата на пазаруването на мъжки чанти от luxzona.eu

Мъжка чанта от телешки бокс

Кожена чанта

Удобна мъжка чанта 

Практична мъжка чанта  

Бизнес чанта от естествена кожа 

Бизнес чанта от еко кожа 

Бизнес чанта от телешка кожа, произход Турция

Бизнес чанта от телешка кожа, произход Турция

Бизнес чанта от естествена кожа 

Огромна мъжка чанта-раница от телешка кожа

Огромна мъжка чанта-раница от телешка кожа

Мъжка чанта от естествена кожа

Мъжка чанта от телешка кожа

Мъжка чанта-раница от телешка кожа

Мъжка чанта от лицева телешка кожа

Мъжка чанта от лицева телешка кожа

Мъжка чанта от лицева телешка кожа

Мъжка чанта от лицева телешка кожа

Мъжка чанта от лицева телешка кожа

Мъжка чанта-раница от телешка кожа

Мъжка чанта-раница от телешка кожа

Мъжка чанта-раница от телешка кожа

Мъжка чанта от естествена кожа с гайка за колан

Мъжка чанта-раница от телешка кожа

Мъжка чанта-раница от телешка кожа

Мъжка чанта-раница, текстилна

Мъжка чанта-раница, текстилна

Мъжка чанта-раница, текстилна

Мъжка чанта от естествена кожа

Резултати 1 - 60 от 273
 • Мъжки чанти 1
  Мъжки чанти - за пътувания
 • Мъжки чанти 2
  Мъжки чанти - за ежедневие
 • Мъжки чанти 3
  Мъжки чанти - цени
 • Мъжки чанти 4
  Мъжки чанти - предложения
 • Мъжки чанти 5
  Мъжки чанти - вземете сега
 • Мъжки чанти 6
  Мъжки чанти - разгледайте стоките
 • Мъжки чанти 7
  Мъжки чанти - посетете сайта ни
 • Мъжки чанти 8
  Мъжки чанти - купете от нас
 • Мъжки чанти 9
  Мъжки чанти - качество
 • Мъжки чанти 10
  Мъжки чанти - най-доброто
 • Мъжки чанти 11
  Мъжки чанти - красиви и стилни
 • Мъжки чанти 12
  Мъжки чанти - ниски цени
 • Мъжки чанти 13
  Мъжки чанти - промоции
 • Мъжки чанти 14
  Мъжки чанти - само при нас
 • Мъжки чанти 15
  Мъжки чанти - направи подарък
 • Мъжки чанти 16
  Мъжки чанти - купи сега!
 • Мъжки чанти 17
  Мъжки чанти - най-хубавите
 • Мъжки чанти 18
  Мъжки чанти - най-стилните
 • Мъжки чанти 19
  Мъжки чанти - прекрасен избор
 • Мъжки чанти 20
  Мъжки чанти - подгответе за навън

Абонамент

Бъдете информирани за нашите промоции:
Условия
AdeleBags.com

Adelebags.com е онлайн магазин за чанти, раници, портфейли, куфари, сакове и пътни чанти

Предлагаме качествени модели мъжки и дамски чанти, портфейли и портмонета, дамски и ученически раници. При нас ще откриете богат асортимент от куфари, сакове и плажни чанти.

Вход

регистрация

<
Real time web analytics, Heat map tracking